fbpx

Oproep Jongeren voor Jongeren

Het inloophuis is bijna klaar met The basement” . Dit is een plek in ons souterrain waar jongeren terecht kunnen om met elkaar hun ervaringen te delen. ‘Lotjongeren’ dus. Ben je zelf een (ex) kankerpatient of heeft een van je ouders kanker? (gehad) of is een van hen geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte)? dan ben je welkom! Het kan ook gaan over een medescholier, vriend(in) of een familielid. Maar ook over een verlies van één van hen. Het inloophuis staat dan klaar voor jullie.

Vanaf 13 jaar tot 25 jaar
Het inloophuis wil graag met jongeren vanaf 13 jaar in gesprek over wat zij van ons verwachten? Hoe zij de ruimte ingedeeld willen hebben en welke evenementen er georganiseerd kunnen gaan worden. m.a.w Wat willen jullie? Wij zorgen uiteraard voor de begeleiding en materiaal. Overigens hoeft niet alles in het inloophuis zelf plaatst te vinden. Interesse? Mail dan met info@inloophuismedemblik.nl, dan nodigen wij je binnenkort uit voor het ‘jongerenteam’. Of vul het formulier in onderaan deze pagina.

Samen lukt het zoveel beter.
Wij willen jongeren naast begeleiding ook ontspanning geven, b.v samen een leuke film bekijken, een uitje buiten de deur, gamen en natuurlijk Internet. Wij weten dat er in zo’n sfeer ook gemakkelijk contacten worden gelegd en het praten makkelijker gaat. NB overleg het wel eerst met je ouders! Verwijs ze b.v. naar deze pagina.

Overigens wordt er professionele hulp aangeboden indien daar aanleiding voor is ( in samenspraak met de ouders)