Thuis voelen in het inloophuis, Daar zorgen we voor!

Inloophuis Medemblik bestaat sinds 2012 en is een adres waar je snel thuis zult voelen. Leven met een levensbedreigende ziekte is te leren. In aanvang is je wereld donker en uitzichtloos. In het inloophuis besteden we vooral aandacht aan wel nog wel kan, waar je nog wel blij van wordt. Aan je ziekte kunnen we niet veranderen, maar wel hoe je kwaliteits- momenten er in kunt bouwen. De drempel lijkt hoog, maar dat valt reuze mee.

Onze gegevens
KvK : 57961573
ANBI fiscaal nummer: 852811627
Rabobank : NL83 RABO 0387530924

FAQ over sponsoring en donaties

Financieel ondersteunen

Om de exploitatie mogelijk te maken is het inloophuis afhankelijk van spontane donaties van bedrijven, sponsors en particulieren. M.a,w elke particulier, bedrijf, of organisatie kan hieraan bijdragen.

Vrienden van het inloophuis

Vanaf 25,00 euro per jaar bent u een Vriend van het inloophuis. Dat is nog geen 0,50 cent per week. D. Twijfel je nog? Denk eens aam alle mensen dicht om je heen. 1 op de 3 krijgt kanker, Dat kan zomaar dichtbij zijn. En dan is het heel fijn dat er een inloophuis is, waar de patient maar ook jij terecht kunt.

Ik wil mijn bedrijf laten sponseren

Vanaf € 1000,00 per jaar mag u zich Bedrijfssponsor noemen van het inloophuis. U laat hiermee zien dat het lot van patiënten, onder uw klanten niet aan u voorbijgaat. Elk bedrijf heeft wel eens met kanker te maken. Het kan uw personeel overkomen maar ook u zelf als eigenaar/directeur. Ook de gezinnen worden dan zwaar getroffen. Geld is nodig om het inloophuis in stand te houden. Juist om deze mensen op te vangen!  Voor de bedrijfssponsor doen we ook wat terug met een vermelding op onze website. En u mag op uw factuur laten zien dat u ons steunt. Dat komt bij uw klanten zeker sympathiek over.
Gezocht: Hoofdsponsor!

Geen geld maar goederen of siensten

Het inloophuis moet ook inkopen, Je mag ook materialen gratis of met korting aanbieden en daarmee het inloophuis een dienst bewijzen.Wat voorbeelden:

  • Een bloemist, kan zorgen dat er wekelijks een bloemetje op tafel staat.
    Een tankstation kan een klein percentage aan het inloophuis schenken (Peut in Medemblik doet dit ook)
    Een supermarkt kan voor de koffie of thee en het koekje zorgen
    Een bouwmarkt kan een kledingcontainer plaatsen (Kluswijs geeft ons een gedeelte van de opbrengst)

Je kunt zelf ook wat verzinnen? En je  mag het ook gebruiken in uw reclame (indien in verhouding en na toestemming van ons)
m.u.v. Tabakswaren,  drugs, alcohol en schadelijke stoffen.Daar werken we niet aan mee!

Voor welke gebied telt de sponsering>

Voor Inwoners van West-Friesland en Hollands Kroon. Het inloophuis is voor alle bewoners van West- Friesland en Hollands Kroon. Niet wij alleen, maar samen moeten het inloophuis koesteren en steunen. Jij kunt ons daar mee helpen.

Overweeg een notariële schenking:

Notariële schenkingen aan een ANBI zijn volledig aftrekbaar voor de belasting en zijn niet aan een minimum- of maximumbedrag gebonden. Een notariële schenking houdt in dat u gedurende tenminste vijf jaar, elk jaar een vast bedrag schenkt. U kunt dit bedrag in zijn geheel van uw jaarinkomen aftrekken. Wij verwijzen u graag naar onze huisnotaris de Raad Reinders die speciaal hiervoor gunstige condities heeft gecreëerd en het u allemaal haarfijn kunt uitleggen. Voor een periodieke schenking hebben wij de juiste formulieren in ons bezit (u heeft geen notaris daarvoor nodig)

Opnemen in uw testament , uw laatste wil

Heeft u nog geen bestemming voor uw erfenis? en wilt u iets nalaten waar de hele bevolking van kan profiteren. Denk dan ook eens aan het inloophuis. Met een erfenis kunnen we het inloophuis laten voortbestaan en zelfs aankopen? Hoe mooi kan dit zijn. Mocht u daar wat voor voelen, dan gaan we heel graag met u in gesprek!

Ja, ik wil vriend worden of een bedrag overmaken!
Dat kan hieronder!

[doneren_met_mollie]