Ook jij kunt meer betekenen!

Zou je graag iets willen organiseren voor het inloophuis? Dan helpen we je graag op weg met enkele voorbeelden. Organiseer met je vrienden of collega’s eens een actie waarbij de opbrengst naar het inloophuis gaat.. Dit is niet alleen leuk maar ook dankbaar. Je wint er een hoop sympathie. Succes

Fondsenwerving ideeen

Het inloophuis Medemblik is financieel volledig afhankelijk van donaties en fondsenwervingsacties om haar activiteiten voor hen, die met kanker te maken hebben, blijvend te kunnen aanbieden en verder te kunnen ontwikkelen. We nodigen particulieren, bedrijven, instellingen, serviceclubs, scholen en andere geïnteresseerden uit een fondsenwervingsactie voor het Inloophuis Medemblik op te zetten om geld te genereren voor de exploitatie van het inloophuis.

Inspirerende voorbeelden van initiatieven.

  • een kunstveiling, een benefietavond, een wenskaartenactie, concert of een artiesten optreden;
  • een bloembollenactie, sponsorloop of fancy Fair;
  • een sponsorloop, fietstocht of een sportieve activiteit t.b.v het inloophuis Medemblik;
  • collectes van een kerk- en uitvaartdienst;
  • een gala-avond bij een jubileum van een serviceclub, een bedrijf of instelling;
  • cadeaugeld van een verjaardag, een bruiloft, of een 10-, 25- of meerjarig bestaan van een bedrijf;
  • de waarde van kerstpakketten voor medewerkers en relaties;
  • galadiner t.b.v het inloophuis;

Wij hopen dat deze voorbeelden je aanmoedigen om ook actief te worden voor het inloophuis Medemblik. Elk initiatief word op prijs gesteld. Door een fondsenwerving actie op te zetten met als doel het inloophuis Medemblik te steunen, steunt je kankerpatiënten en hun naasten in Medemblik.

Het inloophuis Medemblik wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden. Meer weten? Neem contact op met het inloophuis Medemblik 0227-547700 en vraag naar Tom van der Wal – Coördinator van het inloophuis.

http://www.dojiggy.com/Resource_Centerhttp://www.jordanvanbergen.nl/fondsenwerving-20/online-boek