Financiële moeilijk en graag op vakantie willen?

Ieder jaar is er in de eerste week van november een vaarverwenweek. Er is plek voor bijna 50 gasten en een team van 30 vrijwilligsters die een gevarieerd en uitgekiend verzorgings- en activiteitenprogramma aanbieden. Stichting Samen Varen is te gast op de Prins Willem Alexander, een zorgvakantieschip en varen ieder jaar een andere route door Nederland.

De dagen zijn gevuld met een uitgebreid ontbijtbuffet, verschillende workshops zoals dans, Yoga, creatief en zang. Er zijn diverse verzorgende behandelingen. Kapper, massage, schoonheidsspecialiste en de mogelijkheid bestaat om met sociaal psychotherapeuten prive, of in groepsverband te praten. We gebruiken het ontbijt, de lunch en diner aan boord en er is iedere avond een ander programma. Ook bestaat de mogelijkheid om iedere dag een andere stad te verkennen na het afleggen van de dagelijkse vaarroute. Of gewoon heerlijk ontspannen op het dek in een stoel kijken naar wat er allemaal aan de waterkant voorbij komt.

De vaarverwenweek is kosteloos voor de gasten.
Aanmelding kan via het email adres info@samen-varen.nl

Na aanmelding krijgt de gast een uitgebreid inschrijfformulier, met vragen over ziektebeeld, financiële situatie, welke ondersteuning er nodig is gedurende de week en welke specifieke dieet en/of andere zaken belangrijk zijn. Op basis daarvan wordt gekeken of we de aanvraag kunnen honoreren. Er volgt persoonlijk contact met je voor je aan boord gaat. Kiezen voor jezelf en aan boord komen is natuurlijk spannend, met zoveel onbekenden, maar dat geldt voor iedereen. Na de vaarweek heb je er veel vriendinnen bij.

Binnenkort komt Janie Pol uitleg geven in het inloophuis Medemblik. Wil je daar bij zijn? Stuur dan een bericht aan info@inloophuismedemblik.nl