Vierde verwendag inloophuis Medemblik

Op zaterdag 18 november organiseert het inloophuis Medemblik voor de vierde keer de jaarlijkse verwendag. Na het grote succes van voorgaande jaren worden de gasten ook dit jaar weer extra verwend. Diverse therapeuten, gastvrouwen en heren zijn aanwezig om onze gasten een leuke dag te bezorgen met ontspanning en gezelligheid. Er wordt aandacht besteed aano.a.: hand- en voetverzorging, gezicht massage, shiatsu, voetreflex, nail-art, handverzorging. etc. De verwendag is voor mensen die geconfronteerd zijn met een levensbedreigende ziekte, zoals kanker, ALS, hartfalen etc, Maar ook de naasten en de mantelzorgers vergeten wij niet, zij spelen immers een belangrijke rol in het welzijn van deze patiënten, dag in, dag uit. Je mag dus gerust iemand meenemen.

Mensen die het inloophuis nog nooit bezocht hebben zijn ook van harte welkom. Dit is een mooi moment om even kennis te maken en te ervaren wat een inloophuis kan betekenen. Ook jongeren geconfronteerd met een ernstige ziekte bij zichzelf of naasten zijn van harte welkom.

Het inloophuis bij u thuis? Veel mensen en organisaties hebben nog steeds geen goed idee wat een inloophuis inhoudt of hebben daar een verkeerd beeld van. Toch valt dat allemaal reuze mee. Voor die mensen, die nog steeds twijfelen biedt het inloophuis een éénmalig huisbezoek aan. Daar leggen wij het allemaal nog eens rustig uit in uw eigen omgeving. U kunt ons ook uitnodigen voor een presentatie aan uw vereniging of club.

Wij zien u graag op zaterdag 18 november, Tijd: van11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Vooraf opgeven wordt op prijs gesteld. U kunt ons vinden aan de Oosterhaven 11 Medemblik. Alle informatie kunt u vinden op de website www.inloophuismedemblik.nl. Opgeven: info@inloophuismedemblik.nl of Tel: 0610227488