Kun je zingen? zing dan mee!

Maandag start ons koor en vele hebben zich al opgegeven, maar jij kan ook nog meedoen!

WIL JE ZINGEN? ZING DAN MEE!
START 5 MAART 14:00 uur

Op maandagmiddag 5 maart starten wij de eerste ons “Samen zingen koor’ in het inloophuis Medemblik. Op de eerste middag dat we bij elkaar zijn, zal Jolande Keizer -de dirigent- zich even voorstellen en wat over haarzelf vertellen zodat jullie haar beter leren kennen en wie weet ? wil je zelf ook wel iets vertellen wat je leuk vind (alles mag niets moet). We zijn er dan om elkaar te ontmoeten en gaan ook zingen. Jolanda zal wat liedjes mee nemen.

Je hoeft niet goed te kunnen zingen want dat kan je altijd leren tijdens onze oefeningen die je tijdens het zingen krijgt aangereikt.

Het gaat tenslotte om gezellig een uurtje te zingen. Ideetjes zijn ook altijd welkom Jolanda staat er open voor. Iedereen mag ook meedoen, zowel mannen als vrouwen. Durf je niet alleen? Neem dan iemand mee, want wie weet vindt die het ook wel leuk om mee te zingen.

We zingen van Nederlandstalige muziek tot Franse, Engelse en Duitse liedjes. Van pop tot gospel, het maakt niet uit. Samen de liedjes gaan bedenken? dat kan ook. Jolanda zet ze vervolgens op papier. Noten hoef je niet te kennen die krijg je van haar aangereikt. Dus kun en wil je zingen zing dan mee!

Jolanda Keijzer is 49 jaar en getrouwd met Edwin en woont in Medemblik. Sinds een jaar of zes is zij dirigente en vind het leuk om mensen even op andere gedachten te laten komen door heerlijk een uurtje of anderhalf te laten zingen.

Zelf zing ze al vanaf haar zevende jaar en heeft ze tussentijds ook in diverse drumfanfare bands gespeeld. In het uurtje dat wij dan met elkaar gaan zingen wil ze eerst beginnen met een inzing liedje om even de stemmen wat op te warmen en je te laten ontspannen van al de dingen die je hebben geraakt. Daarna gaan we ‘aan de slag’

WIL JE ZINGEN? ZING DAN MEE!

Aanvang maandagmiddag 14:00 uur Inloophuis Medemblik