Een emotionele Samenloop 2019 is weer achter de rug

Maar liefst 6 burgemeester opende de 3e versie van de Samenloop voor West-Friesland in het Streekbos. Veel teams hadden zich dit jaar 100% ingezet en ruim 87.000 euro was de opbrengst van deze Samenloop 2019. De eregasten werden verwend en konden o.a.genieten van een heerlijk buffet wat gratis was aangeboden door ‘DE PAUS’

Een IVN vaartocht, artiesten, dansgroepen en vele activiteiten. De ambassadeurs van beide inloophuizen Mariska en Willem onderstreepte nogmaals het belang van de Samenloop bij het publiek, ze lieten zien wat voor effect kanker heeft op hun levens.

De lichtzee van de vele kaarsenzakken vertellen ook het verdriet wat kanker met de mensen doet. De Hoop daarentegen blijft standvastig bestaan en ook het leven werd gevierd.

Mooie doelen voor de opbrengst.
Het geld komt ten goede van het KWF-kankerbestrijding in het onderzoek en aan de twee inloophuizen in Oost-Friesland, beide bieden laagdrempelige psychologische ondersteuning voor patiënten en naasten.

Publieksprijs voor de extra projecten. Pisa deelt de prijs met inloophuis Medemblik
De inloophuizen konden ook nog een extra project indienen (voor Pisa Chillen voor de Jeugd in Enkhuizen en Inloophuis Medemblik was toe aan een nieuwe traplift) Beide gaan er overigens komen. Er was er een publiek prijs te verdelen van 500,00 waarop mensen konden stemmen Deze werd gewonnen door Pisa Wiek Luza van Pisa liet spontaan weten deze prijs te delen met Medemblik, wat een mooie geste was en dat ook erg gewaardeerd werd door het Publiek.
dankbaarheid gaat ook uit naar alle teams, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die zich heeft ingezet voor deze samenloop

Wil je even sfeer proeven?
Bijna 600 foto’s staan online (veel foto’s van de kinderloop)

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]