Op de fiets met een missie! 

Corona bleek twee kansen met zich mee te nemen voor de 57-jarige Evelien van der Werff, die zelf tweemaal borstkanker overleefde. De eerste was het schrijven van het boek ‘Dit boek brengt geluk’ en de tweede het stoppen met vliegen, na 34 jaar, bij de KLM.

Ze gaat nu iets doen waar ze ook gelukkig van wordt: de IPSO-inloophuizen voor mensen geraakt door kanker op de kaart zetten.

 Op 25 mei stapt Evelien in Zwolle op haar fiets bij nazorgcentrum IntermeZZo, om vervolgens in 6 weken tijd alle 75 inloophuizen verspreid door heel Nederland te bezoeken. Op vrijdag 28 mei arriveert Evelien om 12:00  in Medemblik, waar ze feestelijk wordt ontvangen aan de Oosterhaven.

Omdat veel fondsenwervende activiteiten niet door konden gaan haalt Evelien met haar fietstocht ook geld op om de huizen. Om aan het eind van de rit een mooi bedrag te kunnen overhandigen. Wil je een stukje achter Evelien aan fietsen vanaf het inloophuis? (max 10 km)  Dat mag, er mogen max 10 ervaren enthousiastelingen meefietsen. Opgeven kan via: Info@inloophuismedemblik.nl

Inloophuis Medemblik heeft als werkgebied West-Friesland en Hollands Kroon en biedt naast laagdrempelige psychosociale ondersteuning, ontspanning  en creatieve activiteiten, ook een Mindfulness, en ‘zinvol en voluit leven/ positieve gezondheid’ training aan. Ook 1: 1 gesprekken zijn mogelijk. www.inloophuismedemblik.nl.

________________________________________________
Pers informatie

Voor meer informatie Tom van der Wal  0657343224  info

Voor Foto’s

https://www.evelienvanderwerff.info/voor-de-media
Meer informatie over deze bijzondere actie:
https://www.evelienvanderwerff.info/evelienbrengtgeluk
Voor de lokale pers: in dit schema zie je wanneer Evelien aankomt:

https://acties.kwf.nl/fundraisers/evelienwerff/huisinactie