Op maandagavond 8 december wordt de aftrap gegeven voor de SamenLoop voor Hoop Stede Broec – Enkhuizen die op 20 en 21 juni volgend jaar plaatsvindt. De officiële kick-off bijeenkomst wordt gehouden in restaurant IJgenweis in het Streekbos. Een van de sprekers deze avond is burgemeester van Stede Broec, mevrouw Goldschmeding. Ze zal toelichten waarom zij dit evenement een warm hart toedraagt.

SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarbij in teams een etmaal lang over een parcours in het Streekbos wordt gelopen.Tijdens de SamenLoop voor Hoop Stede Broec – Enkhuizen, georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwiligers op 20 en 21 juni 2015, is er altijd minstens één teamlid in beweging als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De SamenLoop is de ideale gelegenheid om de krachten te bundelen in de strijd tegen kanker, survivors in het zonnetje te zetten en om de overledenen te gedenken. Een inspirerend en indrukwekkend evenement dat je niet snel zult vergeten. De opbrengst komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding en het Inloophuis Medemblik.

Programma

Tijdens de kick-off bijeenkomst wordt toegelicht wat de SamenLoop voor Hoop inhoudt. Zo zal voorzichter Nathalie van Haasteren uitleggen dat dankbaarheid haar drijfveer is om deze SamenLoop te organiseren, vertelt burgemeester van Stede Broec, Mevrouw Goldschmeding waarom zij dit geweldige initiatief steunt en gaat Tom van der Wal, Coördinator Inloophuis, in op waarom dergelijke evenementen essentieel zijn voor het Inloophuis. Tot slot vindt er een symbolische opening plaats en wordt het eerste wandelteam dat 24 uur gaat lopen officieel ingeschreven.

Iedereen die meer wilt weten, mee wil lopen of mee wil helpen is van harte welkom. De organisatie is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Graag nodigen wij u van harte uit om deze kick-off bijeenkomst bij te wonen.

Details kick-off meeting:

Datum: maandagavond 8 december
Tijdstip: 19.30 – 20.30 uur
Locatie: Restaurant Ijgenweis eten & drinken, Veilingweg 21, Bovenkarspel (Streekbos)

Details SamenLoop voor Hoop
Voor meer details over de SamenLoop voor Hoop Stede Broec – Enkhuizen verwijzen wij u naar de bijlage in de email, ook kunt u terecht op onze website. Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste details.