Op maandag 2 november, heeft het Inloophuis Medemblik het a capella koor ‘Anima Mea’ bereid gevonden om tijdens Allerzielen een uitvoering te verzorgen. Het koor bestaat uit de vier gelijkgestemde zielen van Charles & Margreet Drijver en Jos & Wilma van Ophem.

Bij toeval (als dat bestaat) ontdekten zij dat hun stemmen heel mooi bij elkaar kleurden. Dit leidde ertoe dat het viertal in 2013 besloot invulling te geven aan hun hartenwens. á Capella zingen vanuit een innerlijke bezieling.

ANIMA – MEA, betekent ‘Mijn Ziel’, en toepasselijker kan het bijna niet op deze dag. De zanggroep zal op een eigentijdse wijze en deels met eigen (lied)teksten invulling geven aan de herdenking. De Aanvang is om 19:00 uur met een gezamenlijk moment, waarop ook de kaarsen binnen en buiten worden aangestoken Het zingen van het koor wordt afgewisseld met voordrachten en duurt tot 19:45 uur.

Vanaf 16:00 uur kunnen mensen al terecht om een kaars te versieren onder leiding van onze creatieve vrijwilligers. Er is erwtensoep en brood. Je betaald dan alleen de kostprijs van de kaarsen en versiering. Een zelf meegebrachte kaars of waxinelichtje opsteken mag natuurlijk ook. Vooraf opgeven voor kaarsen versieren is noodzakelijk. Iedereen is welkom, ongeacht welke geloofsovertuiging. Opgeven: info@inloophuismedemblik.nl